19 Şubat 2009 Perşembe

ENJOY THE FREETİME :))

Okulda keyifler yerinde, ödevlerimi yeniden yapmaya başladım.. Bugün okuldan sonra Necati ile kahve içmeye gittik.. konu aynı.. felsefe kardeşliği.. Sonra ben Cihan'ı görmeye Covent Garden'a gittim.. (orda çalışıyor ya kendisi) (bu aralar Türk sayısı mı arttı çevremde..?) işten ayrıldığımı kısaca anlattım.. sonra yeni hayat planlarımı uygulamak üzere yola koyuldum..

Eve geldim, apar topar üstümü değiştirdim ve dışarı fırladım.. ne kadar da özlemişim parkımı.. öğleden sonra havasını kokladım.. ne güzeldi.. çocukluk kokuk geldi yine burnuma :) Koştum bu defa.. yalan yok.. tam tur'u da aştım hatta.. park avucumda küçüldü..

Eve geldim.. önce duş.. sonra biraz study.. Aaron bana yemek ayırmış microwive'de.. teşekkürler canım.. söz bir gün size delicious Türk yemeği yapıcam.. (finger cross;))

Güzel bir gündü.. :))

2 yorum:

limonlu çay dedi ki...

fıstık fotolar şahane ing. çok yaramış acayip güzelsin ve seni çoook özledim

oyaozhan dedi ki...

canim teyzeciiimmmm sonunda gelmissin :) ben de seni cok ozledim.. sen de fotolar koy teyzus goster dillere destan meziyetlerini ve guzelligini.. bak ne diyecegim ben su bilgisayar isinden biraz daha cakmaya baslayayim senin blog'unu guzellestirmeye.. senin ne farkin var teyzus portakal agaci'ndan..