19 Kasım 2008 Çarşamba

WE WERE İN SOHO!




Geceye kaç kişi ile başlayıp kaç kişi ile bitirdiğimizi ben de hatırlamıyorum. Göremediklerimizi bir sonraki pubda görmek mümkün olup gördüklerimizi ise bir sonraki pubda kaybetmek bir o kadar mümkündür.. Fakat hayret ettiğim bu değil, yakın arkadaş edinmenin de mümkün olduğudur.. kendime yakın arkadaş edinme hazırlığı içerisindeyim.. iyi veya kötü her şeyde olduğu gibi burda da sebebin kişinin kendisinde olduğu kanaatindeyim.. Bu konuda gözlemlerim sürmekte bir cerrah gibi çalışmaktayım, içimi yardım hayretle bakmaktayım.. Tezimi hazır ettiğimde okurlarımla paylaşacağım..
Bunun dışında;
Londra'da hayat elma şekeri gibidir göz alıcı ve çekici yala yala bitmez, ancak ısırdığında hayal kırıklığı yaratır aaa elmaymış bu dersin... hatta benim gibi çocukken kinder çikolatanın gerçekten uçtuğunu zanneden biri isen bu duruma hayli içerleyebilirsin.. ancak bu haleti ruhiye sihirli değneği ile zevk-ü sefa anlayışını da beraberinde getirir bunu da bilirsin.. geriye bir tek seçmek kalır.. bunun için de dersine geri dönebilirsin.. :))


1 yorum:

Adsız dedi ki...

maşallah sayın özhan ,Türkiyedeki aşkın taşkın kitlenizin aynından england'larda da yaratmışsınız.çekici güç, cazibe diyip geri çekiliyorum.sanal sayfanda bi tur attım da...mutlu görünüyosun....sevindim...hiç gurbetlik çeken bi hal görmedim(maşallah)iyi eğlenceler ova...comment by me(aytaç)