20 Nisan 2009 Pazartesi

PARK'IM...

Geldim geldim... ocakta yemeğim vardı gibi oldu faat günlerdir aklımda; öyle ki günlerdir ödevini yapmadığı için sıkıntısını yaşayan ama yine de yapmayan bir öğrenci psikolojisine girdim; ki bu psikolojiyi gayet iyi bilirim :)) (anneciğim okursa hak evercektir:)) ama modumu bulamadım arkadaşlar, bir de zamanını... çok mu çalışıyorum? bana sorarsanız yeterli değil.. neyse şimdi 3 haftalık hızlandırılmış tempodayım bugün itibari ile..
Şİmdi IELTS'in Reading bölümünde 3 ayrı pasaj var, hepsi 20 dakikada okunup soruları cevaplanmalı... normalde sınav mahallinde bunların arasında herhangi bir ara olmayacak fakat ben maaşallah her pasajdan sonra bir ara veriyorum.. ama sıkılıyoruuuuuumm...! huylu huyundan vazgeçmiyor arkadaşlar.. üniversite sınavına çalıırken de her testi mutlaka süre ile çözer fakat deneme sınavını başına oturup 3 saat çözmezdim, hep bi ara verir gezinirdim evin içinde.. nitekim üniversite sınavında da uykum gelmişti... (ay ben sınav geyiklerine de başladım, nolcak bu halim;))
Boşverin şimdi sınavı... size parkımı gezdireyim... Çok güzel değil mi... ben her gün bu güzelliğin içinde koşmaktayım... şimdi bir de bahar olduğundan pembe, beyaz çiçekli ağaçlar...
Veeeeee, artık kayık turları da başladııııııı.....

Bu yol ise her gün bir tur attıktan sonra içeri taraflara yürürken geçtiği yol... Artık koşudan sonra dansta öğrendiğim esneme, jimnastik ve küçük çapta pilates hareketlerini de yapmayı ihmal etmiyorum...

Bir de bu hayvana çok gülüyorum.. beni hep güldürüyo.. en çok da ağzına böyle birşey götürüp yediği zaman :))

4 yorum:

Unknown dedi ki...

yaaa çoook güzeelll.... :(( burda neden yok neden yok neden yok???!!!!! sırf bu yüzden memleket değiştirebilir insan!!! doğadan kopuk kirli kara parçalarında yaşıyoruz!!! çok sinirlendim, içerledim ve üzüldüm ve özendim.

Unknown dedi ki...

Oya o hayvana gülmeni anladım:) Ve taa buradan ben de güldüm gülpüm iyi mi:)))))
Ve bir itiraf ingilizce telaffuzumla çok övünürüm fakat sincap diyemiyorum:((

oyaozhan dedi ki...

Niye gülpüm..? squirrel.. biraz yuvarlak artistik bir söylemi var.. ayrıca neden güldüğümü anladığına sevindim:))

Özgesi sana can-ı gönülden katılıyorum.. hatta şimdiden planlar içindeyim İstanbul'da nasıl koşacağım diye... gülpüm adamlar kaç sene önceden düşünmüşler, kıymet veriyor ve kıymet biliyorlar.. üzülerek söylemekteyim ki biz zenginliği anlayacak zenginlikte değiliz pek..

Unknown dedi ki...

Oya burayı açık oturum zannettin galiba Türkiyenin sorunlarına dalmışsın! Diye hemen laf çarparım önceki konudaki komentine:)