8 Ocak 2009 Perşembe

CESO'MUN KARTI

Kapımın önünde buluyorum yine bu kartı da.. el yazısından hemen tanıyorum ceso'm bu.. açıyorum bir hevesle okuyorum bir çırpıda.. gülmekten karnım ağrıyor, senin deyiminle içimdeki fıkırtı başlıyor.. "Dayanın çiçekleri soyut çalışması"nın önünde saygıyla eğiliyor, "kardunya mevsimi"ni sevgiyle kucaklıyorum gül-püm..! :))

Ayrıca yeni yıl dileklerine (new year resolution ;) bi haftadır sormayan kalmadı) ve Tolga'nın babannesinin öğüdüne can-ı gönülden katılıyorum..

"Ömür boyu komşu olmak" :)) şimdiden gülümsetti beni.. ben de çok isterim canoşum çat kapı sana gelebilmeyi.. Ces Taksim'de ünlü bi apartman vardı neydi ismi.. Ortası bahçe olan dikdörtgen bir bina.. aslında bu fikre Gediz bayılırdı bence.. ben daha ferah bi alan isterim gülpüm.. daha açık olsun :)

Tabii bununla kalmıyor mektubat.. ceso bu bi yandan güldürürürken bir yandan ağlatmasa olmaz.. İçinden çıkan zarfı gördüğümde hemen Çiko gibi düştü yüzüm :( canikom para da göndermiş.. çam sakızı çoban armağanı pırlanta gibi harcayamam ben o parayı..

I LOVE YOU :))

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Güldürürken ağlatmak, Çağan Irmak olucam ben:)))Gururla;)
Evet komşu olmak istiyorum sana türlü şakalar yapmak mesela zildeki adını değiştirip, Nonoşullah Özhan... Vıdıvıd yapmak:) Vıdıvıd kocan olacak o adamın soyadı:))) O zamana kadar değşik isimler takarım ama mutlaka kocanın da bir ismi olur literatürümde:)))
Apartmanın adı DOĞAN, Okan BAyülgen'de orada oturuyor sen beğenme daha güllpüm:))
Güldüğün için çok mutluyum:) Amacıma ulaşmışım, biliyorsun çok hırslı bir çocuğum, amacıma ulaşamazsam seni şikayet ederim, bir arıza çıkartırım:))Ama hak veriyorum daha ferah bir yer tercihimdir... Gediz'i kapatalım o binaya:)))

Unknown dedi ki...

Gül-püm zarflarından para çıktığını yazma buralara, elin bobosu sırf bu yüzden türkçeyi söker gelir çalıverir zarfını gülpüm:( Artık zarfın çalınacağından korkyorum, eh daha normal bir korku, senin çalıncağından korkmanın yanında:))

oyaozhan dedi ki...

Waaaavvv kocam ne kadar şanslı bir insan şimdiden bir ismi var: Vıdıvıd:)) cesocum onu bunu bilmem ama kocamın dilinden çekeceği var onu bilirim.. kaynanam benim:)
Ayrıca hain planını destekliyorum gülpüm biz açık geniş ferah suitimize taşınalım Fedyoşu da o binaya kapatalım arada ziyarete gider böcek ilacı falan götürürüz:)) gönlünü alırız:)))

oyaozhan dedi ki...

Son kez: I LOVE YOU..!
(En son ben dedim)Bence bu seni sinirlendirecek :))))

Unknown dedi ki...

sinirlendirdi...
ama...
I love U! bu değişmedi
Bence bu da seni sinirlendirecek...

Unknown dedi ki...

This is certainly a awesome write-up. Thanks for bothering to describe all of this out for us. It is a great help! This Site

Unknown dedi ki...

You need to get involved in a contest for starters of the best blogs over the internet. I will suggest this website! Look At This