15 Ocak 2009 Perşembe


Dağa çıksaymışım bari :)

Londra'dayaşadığım en acayip günlerden bir tanesiydi.. 2 gün önce sınıfta başlayan "geleceği görmek mümkün mü" üzerine başlayan tartışma neticesinde kendimizi bir cafe'nin mutfağında Türk kahvesi yaparken bulduk. Fikir ve ekipmanlar Ece'nindi.. okulun karşısındaki cafe'den izni kopardık, çıkışta toplandık gittik başımızda öğretmenimiz de vardı.. kahve yapmak hakikaten eğlenceliydi.. hatta cafenin sahibi yaşlı İtalyan amca bize yukarıdan şarap gönderdi, açtık, pişirirken bi güzel içtik.. sonra da kahveyi :) tabii fal da kahve de bahaneydi..
Yetmedi.. Suudi Arabistanlı bir arkadaşımız bizi Edgware Road'da bir Mısır'lı cafeye götürdü.. orda da nargile içtik.. kendimi Tophane sokaklarında gibi hissettim.. Bu arada Suudi arkadaşımı ve Arap kültürünü tanımaya çalışmak hoştu.. değişik bir gündü gerçekten, saçma ve eğlenceli:))

4 yorum:

Unknown dedi ki...

küçük güüül!!! ne şekillere girmişsin öyle sen... :)) poşular, gözlükler, nargileler... eğleniyo musun ne oyacım!!! :) ya ben de topraklarım işgal edilmiş gibi hissediyorum. gitti ellerin oldu oyaam.... :(

Unknown dedi ki...

Benazir butto

oyaozhan dedi ki...

Özgeeeemmmm senin topraklarını kimse işgal edemez sen korumalı bölgedesin :) ayrıca çok özledim seni beynoş bi ara online olalım yine.. eğlenceye gelince yes sir eğleniyorum bu aralar :))

oyaozhan dedi ki...

Yuh ceso.. sanki benazir butto'nun geçmişte boy boy nargileli fotosu çıkmış gibi.. hasbin..