15 Ocak 2009 Perşembe

OKUL GÜNLERİ




Okulumu seviyorum.. bir de derslere geç kalmasam.. Alışkanlık edindim ilk dersi kaçırıyorum.. Yeni hafta ile birlikte bu alışkanlığı kökünden kazıyacağım.. Üstelik saati nerdeyse 1,5 saat önceye kuruyorum.. çalıyor.. erteliyorum.. çalıyor.. erteliyorum.. çalıyor.. 2 saat böyle geçiyor.. hakikaten niye kendime bu işkenceyi çektiriyorum..? Aslında hazırlanmam 40 dakika sürüyor.. Tamam o zaman bugün başka birşey deneyeceğim.. bu sabah saatimi 7 yerine 7.45'e kuracağım.. bakalım neler olacak..?

6 yorum:

Unknown dedi ki...

İşte sorun bu hazırlanman 40 dakika sürüyor!! Bu süre çok gül-püm çook geceden hazırlamalısın ne giyeceğini, şimdi o gözlükleri benim gözümde hayal et! defterlerini çantana yerleştirmelisin, tostunda geceden hazır oolmalı!

Unknown dedi ki...

oyasııı,, nazan'ın yeni kaseti:) çıktıı!!!

oyaozhan dedi ki...

sen var ya :)) gülpüm tostumu sabahtan isterim ben bi gün önceden büzüşüyo

oyaozhan dedi ki...

Özgesiiiiii............

Şİmdi orda yeni bi haleti ruhiye dalgalanıcak ben bilmicem :( kendimibirden senin evinde hayal ettim.. biz birşeylerle meşgul iken (büyük ihtimalle akşam yemeği ila) ve bir yandan şarabımızı içer iken, nazan'ın cd'si çalmakta..

Özledim.. özledim..

Unknown dedi ki...

yaparız yaparız :)) ben de çok özledim yemek hazırlığı esnasında şaraplı kırmızı sohbetleri!! ve fonda çalsın nazan, hüzünlü kahkahalar getirsin bünyeye. bu arada henüz ben de dinlemedim albümü. bi şarkı duydum sadece, fena değildi. asıl bombalarına nüfuz etmedim daha. ;)

Unknown dedi ki...

bildiğim bütün yollar
taksim'e çıkar
istesin yeter ki
bir taksiye bakar

nereye gitti bu adam?
ne kadar sürecek bu dram??
bu yolun yabancısıyım
kaderi çıkarın aradan..

aldım albümü. bak ondan bu dizeler gülpüm... şimdiden alış :))