24 Ocak 2009 Cumartesi

PARAZİT..!

Bugün ne zamandır domates yemediğimi fark edip domates aldım. İyi ki almışım almasaymışım ne yaparmışım.. Az önce 3 tane domates yedim..! İnsanlık dramı..! Sebebiyatı:

Domatesten az öncesine kadar önce Ces, sonra İpekoşla sohbetteydim.. yemek saatimi kaçırdım. (sanki bebeğim:)) sonra dedim bu saatte ne yemeği (otur 3 tane domates ye:))) kendime papatya çayı yapmaya mutfağa yöneldim.. mutfakta aklım çelindi.. bir ses domates domates dedi.. yedim.. 3 tane.. :p

Papatya çayı demişken.. yatmadan önce sütlü, ballı, papatya çayı içmek harika oluyor bazen.. fakat fazla kaçırmayın kafa yapabilir... şşşşşş az önce papatya çayı işşştim aabi kaffam iyiiii.. olursunuz benden söylemesi;)

Bu (anılar arası parazit) saçma anıyı anlatmasam olur muydu, olurdu.. boş konuşasım var işte .. hala.. (anlatım bozukluğu olmasın; bundan önce arkadaşlarımla yaptığım konuşmalar boş konuşma değildi manasında cümleyi düzelteyim: hala konuşasım var, hatta boş konuşasım var..)

Ayrıca içimde yarın sabah tatile gideceğini bilen bir çocuğun gizli sevinci var.. İpekoşla ortak sırrımız.. şşşşşşşşşş..........

"Soru sorma bana sorma n'olur..."

(fakat bu seviçli ruh haline İlhan İrem gitmedi; hemen radyomuzun kanalını değiştiriyoruz...)

"and than she asks me do you fell all right?
and I say yes I feel wonderful tonight..."

(Eric Clapton: That's better!)

3 yorum:

Unknown dedi ki...

gerçekten boş konuşmuşsun gülpüm.. :)) diyorum ammaa burda kızlarla yüksek sesle okuyup düet yaptık boş konuşmanı... sonra da sevdik seni çeşitli nidalarla... ;)

Unknown dedi ki...

of Oya garibullah çayla içtiğini unutmuşum gülpüm:)))

Seni çok seven cesohan...

SAna kasayla Domat alıcam:)))

oyaozhan dedi ki...

Canlar cananlar,
hatırlayınca içimi ısıtanlar
iyi ki'lerim..
varlığınıza şükretmekteyim..