5 Ocak 2009 Pazartesi

STAJIMIN İLK GÜNÜ :)


Ojelerimi sürdüm, saçımı kestim (doğru duydunuz ;)), siyahlarımı giydim, aaa unutmadan parfümüm... Hazırım :)

Çıkıyorum sokağa... Kendimi yeniden avukat gibi hissediyorum.. bir an durup gülümsüyorum.. özlemişim bu kimliği.. eski günlerdeki gibi...

Biraz heyecanlıyım.. çok değil.. çünkü çokça alıştım bu fikre.. e kolay değil 2 hafta tuttum içimde müjdesini önceden vermedim (yalan artık öğrenmeyen kalmadı:)) kendi kendime yaptığım küçük oyun-süprizdi..! :)) Evet, hayalimdi.. Londra'da bir hukuk bürosunda staja başladım bugün.. Mutlu ve umutluyum.. Hayırlı olsun bana..!

NOT: Ayrıca bugün kurstaki panodan Upper'a yükseltiğimi gördüm.. Ona da bi ayrıca sevindim:)başarılı mıyım neyim :p ...?

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Welldone Oya!!!

oyaozhan dedi ki...

I always feel your support behind my back thank you my dear for everything :))

Unknown dedi ki...

Wauww honey, your English getting better... day by day... I will always be behind u:)

Unknown dedi ki...

hayırlı olsun sana gerçekten gültoş. ben de çok istiyordum orda bi hukuk bürosunda avukat olduğunu hatırlamanı :)) oranın ennn büyük, ennn iyi, ennn uluslarası hukuk bürosunda avukatlık yaparsın inşallah!!! ;)unutma, babam senin müthiş bi avukat olduğunu düşünüyo... :)

oyaozhan dedi ki...

Canikom babacığını ben de hayal kırıklığına uğratmak istemem.. o "müthiş" ;) imajıma imaj katmayı ben de istiyorum. Enn büyüğü, enn iyisi, enn uluslararası dileğin kalbimde..:) sırasını beklemekte.. Neticede herşey bir umuttur, bir düşünce değil mi Özgesi.. Ne demiş Al Pachino amcamız: "The world is yours"..!