14 Aralık 2008 Pazar

İYİ Kİ DOĞDUMMM, GÖRDÜN MÜ BAK 27 OLDUM..!

Zaman çabuk geçiyor..

"Zamanı ölçme birimi mazimetredir; ibresinin yüksekliği öyküsünün zenginliğindedir.." O.Ö. (2006)

"Zaman kıymettir, pahada ağır çekendir ve var olan en güzel şeydir.. hep vardır hiç yetmez ya da fazla gelir harca harca bitmez.. insanoğlunun zamanı kavrayışı zamanın doğası ile bir düşmez.. zaman satın alınmaz dolayısı ile harcanamaz, sadece geçer.. zaman bir şeylerin ilacı değil, çözüm bulamayan insanın icadıdır.. velhasıl kelam insanoğlu mucit olmayı sever, oysa ki zaman ondan önce vardır insan bunu bilemez..

Bilemeyen insan ya zamanla yarışır ya zamanını şaşırır ya geçen zamana şaşırır.. Zaman ne kardeştir ne de hasım.. zaman aynadır.." O.Ö(2008)




Bo-Booooo... canım 15 pound'unu çalmışlar barda.. :(

Cuban Bar.. Klasik oldu artık..

Kings cross - Scala.. London'da ilk club deneyimi.. doğum günü şansı ticket'lar free fakat polish dance da neyin nesi derken öğrenmiş bulunduk.. kızlaaarrrr striptiz club'ı merak ediyordunuz değil mi anlatırım ben size;).. biz pek hoşlanmadık çıktık.. club değil pub seviyorum ben .. zaten disco müzikten de hoşlanmam.. danslı sohbetli sıcak bir ortam tercihimdir:)

"Kalamam hayatın köşesinde
O zaman neşesi neresinde..
Koysalar önüme bariyer de
Çocuk da yaparım kariyer de..!"

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Nonoş heralde biz de çıkardık clubtan forever pub!!! Ayrıca o İngiliz klasiği pubları severim ben çok!!! O bobo'yu al da gel ama söyle artık zafer işareti yapmasın o halde eve almam zaten bir ürküntü verir hep uzak doğulular...

oyaozhan dedi ki...

kızım hastasın sen ya.. :)))) küçükken bindiğin kamikazeler korkutmuş seni öyle bişey sanıyosun uzakdoğuluları.. bobo'ya da bu hareketi bi daha yapmıycakmışsın ceso söyledi dersem zafer yerine başka bi işaret yapabilir sana.. uzakdoğulu ya herşey beklenir ondan..

Unknown dedi ki...

gülpüm,
ne güzel eğlenmişsin. yeni eteğine bayıldım. ama arkadaşlarını sevmiyorum. banane!!!

oyaozhan dedi ki...

Kıskanç özgesi:) onlar arkadaşım sen benimn evladiyeliğimsin... hiç biri sana böyle iltifat etmiş miydi..? ;))