29 Aralık 2008 Pazartesi

KARAOKE :)

(Bu foto aşağıda gidilen 2. mekanda çekilmiştir, faket yer,n, yurdunu şaşırıp 1. sıraya yerleşmiştir)
Hain Domi yendi beni; zaten o gün bileğinin gücünü göstermeye çok hevesliydi..

Mikrofono elime alınca bi heyecan bi coşku geldi içime; içimdeki sahnelover canlandı, hatta cesarete gelip sahneye çıkmak istedi.. Seçtiğim parça ise eskilerden sevdiklerimdendi:

"Life is a mystery,
everyone must stand alone
I hear you call my name..
and it feels like home..
(Madonna / Like a Prayer)

Hep beraber..! :))
Hakikaten çok sevdim ben bu karaokeyi çok eğlenceli bişiy.. yeniden gidilmeli en kısa zamanda.. Evde yaratılan bir karaoke sisteminin de faydalı olacağı kanaatindeyim ve bu konuda ciddiyim.. düşünün ne eğlenceli :) hatta ben bu eğlence için özel giyinirdim bile.. eğer stresli bi işim olsaydı (şu anda) karaoke gün sonu Türk Kahvesi gibi iyi gelirdi.. dur şimdi özledim be..!

Yine denedim :)
Bobo Korece şarkı söyledi fakat inanılmaz eğlenceli bi pop şarkısıydı, hatta melodisi hala aklımda şuan kafamın içinde çalmakta.. (Bobo'nun yanında duran kızı kendime benzettim fekat o ben değilim..)



Gecenin sonunda eve gidilip makarna yenilmesi önerildi, sarımsaklı dometos soslu gerçek bir İtalyan makarnası olacağı da eklendi.. aldanmadım arkadaşlar sadece biraz aklım kaldı ;) bu İtalyanlara kalsanız iki günde topaç olup sokaklarda dönmeye başlarsanız :p

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben de bobo nerelerde diyordum ki bir kore şarkısıyla çıkageldi yeniden;)))

Eğlen güzelim gününü gün et!!!

Erkek milleti her yerde illaki o kaslar gösterilecek:) Ama ben seni eğitmiştim gülpüm, çeşitli oyunlarımız da, yenilmen beni üzdü meykımayde!

Unknown dedi ki...

O kıvırcık kızla daha fazla samimi olma artık, bir eve bir kıvırcık yeter!

oyaozhan dedi ki...

Haklısın cesocum idmanlıyım kas konusunda fakat seninle iken en çok çalışan karın kasım oluyor gülpüm gülmekten:)aklıma kendimizi birbirimizden savunma yöntemlerimiz geldi bak yine gülüyorum.. benim favorim (kol)çevirme hareketidir, bir de çevirerek düşmanına doğru yaklaşırsan kaybetme şansın yoktur; meğer ki düşmanın gözünü karartmış olmasın:))
Ayrıca koftisin sen ces hiç göründüğün gibi değilsin döverim ben seni;)

oyaozhan dedi ki...

Kuzucuğum sen kıvırcıkların şahı gönlümün sultanısın :)

Unknown dedi ki...

maaşallah!!! neyse kıvırcık olmadığım içün çok kıskanmıyorum!!!